Healing Touch

Healing Touch

Zowel het hart als de hersenen genereren een energetisch veld zowel in als rondom het lichaam. Zenuwen werken als biologische elektriciteitsdraden binnen het lichaam waardoor alles wordt aangestuurd zowel bewust als onbewust.

Pijn, trauma, ziekte en vermoeidheid zetten zich vast in het energetisch veld rondom het lichaam. Het wordt als een barriere waardoor het zelf herstellend vermogen van het lichaam ook niet meer zijn werk kan uitvoeren. Healing Touch vindt plaats door de handen op specifieke plekken zowel op het lichaam als daarboven te houden. Het zorgt ervoor dat de blokkades opgeheven worden en de energie weer kan stromen.

Zoals in het gastenboek te lezen is werk ik met veel uiteenlopende klachten. Veelvuldig voorkomend uit de zenuwen. Zoals hernias, uitvallende zenuwen en zware hoofdpijn. Soms ook pijn wat geen aanraking verdraagt. Healing Touch geeft veel pijnverlichting en draagt bij aan een voorspoedig herstel. Bijna altijd pas ik Healing Touch toe in combinatie met massage en reflexologie. Maar ook als op zichzelf staand als iemand geen aanraking verdraagt. Het is een complementaire therapie, wat wil zeggen dat het reguliere medische therapie ondersteunt. Het wordt dan ook in ziekenhuizen, hospices en in de thuiszorg gebruikt door verpleegkundigen.