Masseuse met groene vingers

Bijentuin

Groen maakt gelukkig. En we hebben het ook heel hard nodig voor onze gezondheid. Mijn praktijk staat vol planten. En de tuin onder mijn bedrijfsbord bij de rotonde Boezemlaan/Zijde staat vol vaste planten en bloemen.  De planten komen van een lokale kweker van het Rijneveld in Boskoop; Johan Keijzer. Verder staan er veel tulpen, dahlia’s en andere bolgewassen.  Bijen en vlinders vlieger er af en aan.

Biologische producten

Ik kies zoveel mogelijk voor biologische producen. Zo masseer ik met biologische oliën en créme.

Aankoop van natuurgebieden

Een deel van mijn omzet gaat naar de aankoop van tropisch regenwoud in Zuid Amerika van het Wereld Natuur Fonds.  En dat ik wil ik komende jaren alleen nog maar uitbreiden. Jouw komst naar mijn praktijk maakt dit mogelijk.